Rólunk

A Békés-Stop Vagyonvédelmi Betéti Társaság 2001-ben alakult.

Fő tevékenységi kör riasztórendszerek szerelése és javítása.

Az elmúlt években sikerült a vállalkozás pozícióját megtartani és megerősíteni a folytonosan változó és nehéz körülmények és feltételek ellenére is.

2010-re már nagyszámú magánszemély és cég szerepel az ügyfelek között. Részükre igyekszünk a felmerülő igényeket maximálisan kielégíteni.

Mai világunkban megpróbáljuk az ügyfelek egyedi műszaki problémáit és egyedi elképzeléseit gyorsan és korrekt áron megoldani. Számos esetben volt rá példa, hogy egy meglévő vagy új rendszert kellett olyan funkciókkal bővíteni, melyeket más telepítő nem tudott megvalósítani.

A megvalósított elképzelések között akadnak egyedi funkciókkal felvértezett riasztórendszerek, rendszámfelismerést megvalósító videós megfigyelők és komplex tűzjelző és oltó rendszerek. De több alkalommal sikeresen oldottuk meg az egyedi rendszerek jelzéseinek átvitelét helyi portaszolgálatra vagy távfelügyeleti központba telefonvonal, GSM átvitel, rádiós kapcsolat és Internet segítségével.

A mai napig igyekszünk azt az elvet megtartani, hogy megrendelőink részére minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Ezen feltételnek jó minőségű alkatrészek beépítésével és gondos, megfelelő munkavégzéssel igyekszünk maximálisan megfelelni.

Termékeink gyártói sok éve a minőséget képviselik a piacon. Az eszközökre minimálisan egy év gyártói garancia jár.

Reméljük a fenti információk segítettek cégünk és elhivatottságunk megismerésében.

Békés-Stop Vagyonvédelem 2010

Comments are closed.